Bounden nu beschikbaar voor Android | Gamer.nl

Bounden nu beschikbaar voor Android | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De game was uitgesteld voor Android. Eerder kwam Bounden namelijk al uit voor de iPhone en iPad. Bounden maakt gebruik van de interne gyroscoop van mobiele telefoons en tablets, maar tijdens de laatste fase van ontwikkeling kwam Game Oven erachter dat verschillende Android-toestellen op een verschillende manier omgaan met gyroscopen.  

Bounden biedt een mix tu en ballet en Twister. Spelers houden samen met een vriend een telefoon vast, die de armen begeleidt. Zo vormen twee spelers samen een dans. Bounden is sinds 21 mei al verkrijgbaar voor iOS voor 3,59 euro. 

In de Google Play Store kost de game 2,69 euro


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou