Bots veroorzaken Switch-tekorten in Verenigde Staten

Bots veroorzaken Switch-tekorten in Verenigde Staten

Bots zijn een van de verantwoordelijken voor de grote tekorten van de Nintendo Switch in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit onderzoek van techplatform Motherboard.

In het artikel worden twee bots aangehaald, Bird Bot en Phantom, die doorverkopers op Amazon en Ebay gebruiken om meteen op de hoogte gebracht te worden als er weer Nintendo Switch-consoles op voorraad zijn bij retailers. Met behulp van de bots kunnen de doorverkopers deze consoles in massa’s opkopen en voor woekerprijzen verkopen op Ebay, Amazon of andere online marktplaatsen.

De Nintendo Switch is in de Verenigde Staten en de rest van de wereld bijna niet meer aan te slepen. Een techneut heeft zelfs een eigen Nintendo Switch gemaakt voor vrienden, omdat die er maar niet aan konden komen. Nu blijken bots één van de grote boosdoeners te zijn.

Of er stappen ondernomen gaan worden om deze bots te stoppen is nog niet bekend. Lees hier een overzicht met de beste games die tot nu toe voor de Nintendo Switch zijn uitgekomen.

Bird Bot, Nintendo Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Artikel "De Nintendo Switch is overal uitverkocht!" Laatste alinea: "Dit zijn de beste games voor de Switch!" Ik schoot in de lach, niet echt subtiel deze link :)

0

Het is Nintendo die geld misloopt uit de doorverkopen en een slechte naam oploopt dankzij het gebrek aan aanbod. Natuurlijk gaan er stappen ondernomen worden. Ik ben wel reuze benieuwd wat voor stappen er mogelijk zijn in dit soort gevallen.

0

Aanbevolen voor jou