Borderlands: The Pre-Sequel krijgt op 16 december dlc | Gamer.nl

Borderlands: The Pre-Sequel krijgt op 16 december dlc | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De dlc voegt nieuwe wapens, cla -modificaties, skins toe. Het maximale level wordt verhoogd van 50 naar 60, door de toevoeging van de Ultimate Vault Hunter Upgrade Pack. Hiermee zijn tien nieuwe skill points te verdienen. De dlc voegt ook een nieuw stuk verhaal toe, waarin de Vault Hunters Gaige en Axton hun opwachting maken. Zij waren op mi ie tijdens de gebeurteni en van The Pre-Sequel! en worden bijgepraat door Athena. Tijdens haar verhaal betreedt de speler de Holodome Onslaught, en moet hordes monsters in deze arena verslaan.

Wie de seizoenspas van Borderlands: The Pre-Sequel! heeft aangeschaft krijgt de dlc automatisch. Naast de dlc komt er ook een gratis update die een derde playthrough mogelijk maakt, namelijk de Ultimate Vault Hunter-modus. Deze modus is moeilijker dan de voorgaande modi en geeft de speler de mogelijkheid om de campaign terug te zetten naar het beginpunt. Door deze modus levelen vijanden met de speler mee, waardoor ook eerder bezochte gebieden moeilijker worden.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou