Nieuws
borderlands 3

Borderlands 3 krijgt next-gen support

Ook meer content en split-screen opties

Geschreven door Ruan Moleman op
Gearbox Software heeft de plannen voor het tweede jaar van Borderlands 3 onthuld ter viering van het eerste jubileum van de game. Nu alle content van de seizoenspas uitgebracht zijn kunnen spelers nieuwe toevoegingen verwachten aan de game en ook een upgrade naar next-gen consoles.

Ten eerste is bekendgemaakt dat Borderlands 3 naar Playstation 5 en Xbox Series X komt. Eigenaren van de Playstation 4- en Xbox One-versies krijgen een gratis upgrade naar de next-gen versies, inclusief alle extra gekochte content en saves. De next-gen versie van de looter shooter zal op 60 fps draaien in 4K. De next-gen versies ondersteunen ook splits-screen voor 4 spelers. Ook komt voor twee spelers een verticale split-screen optie . Deze instelling zat in alle voorgaande Borderlands-games maar ontbrak tot nu toe nog in Borderlands 3. Current-gen eigenaren krijgen ook een gratis update voor verticale split-screen.

Later dit jaar zal er ook nieuwe content verschijnen voor Borderlands 3. Dit zal niet in de vorm zijn van verhalende content zoals bij de uitbreidingen van het eerste jaar. Er komt een nieuwe modus en een nieuwe skilltree voor elk personage die allen een nieuwe action skill toevoegen. Volgend jaar zal Gearbox meer onthullen rondom cross-play.

Het laatste nieuws:

Dit artikel delen:

Lees meer

Digitale persbriefing Xbox Series S lekt online Nintendo Switch is meer dan vijftien miljoen keer verkocht in Japan
0

Reacties op: Borderlands 3 krijgt next-gen support

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.