Borderlands 3-evenement Takedown at Maliwan Blacksite wordt tijdelijk makkelijker

Borderlands 3-evenement Takedown at Maliwan Blacksite wordt tijdelijk makkelijker

Het Borderlands 3-evenement Takedown at Maliwan Blacksite komt deze week terug, maar de moeilijkheidsgraad is tijdelijk aangepast voor spelers die er moeite mee hadden.

Takedown at Maliwan Blacksite is een evenement exclusief gecreëerd voor een compleet team van spelers. Veel spelers hadden echter moeite met het bij elkaar krijgen van de benodigde spelers of vonden het evenement te lastig. Voor deze spelers maakt Gearbox het nu wat makkelijker.

Deze versie van het evenement is alleen speelbaar tot het einde van de maand, daarna wordt de moeilijkheidsgraad weer hersteld naar de originele staat. De release van deze makkelijkere versie is wat later uitgekomen dan gepland. Gearbox laat op de website weten dat het hen niet gelukt is om het rond de jaarwisseling uit te brengen, maar dat het deze week dan toch echt gaat komen.

“Van 16 januari tot 30 januari kun je uitkijken naar een iets gemakkelijkere Takedown omdat je zoveel mogelijk buit wilt pakken! Als je Takedown wilde ervaren op de Maliwan Blacksite, maar het moeilijk vond om vooruitgang te boeken of een team te vinden, is dit de perfecte gelegenheid om erin te springen en de meest elite soldaten en robots van Maliwan te verwoesten. Na 30 januari brengen we het evenement terug naar het eerder beoogde moeilijkheidsniveau,” aldus Gearbox.

Bekijk hieronder de trailer van het evenement:

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ok, dat is apart, volgens mij was het tot en met de 16e dat het "makkelijk" was. De missie schaalt nu per speler op (en speel je in je 1tje nietalsof je voor 4 man moet schieten) De eind baas is nog steeds bullshit moeilijk cq buggy want in zijn 3e transformatie krijgt hij dubbele schilden waar alle vijanden tussen het binnenste en buitenste schild staan en het praktisch onmogelijk is daar te komen zonder compleet aan gort geschoten te worden.. nou als het dan alsnog makkelijk wordt (liep er nu namelijk ineens al redelijk doorheen) is dat mooi meegenomen ! :)

0

Aanbevolen voor jou