Borderlands 3 bevat ping-systeem en nieuwe duelmodus

Borderlands 3 bevat ping-systeem en nieuwe duelmodus

Borderlands 3 bevat een ping-systeem waarmee onder andere vijanden en wapenkisten gemarkeerd kunnen worden voor teamgenoten. Ook kunnen vier spelers het tegen elkaar opnemen in een nieuwe free-for-all-duelmodus.

Gearbox heeft tijdens een panel op Guardian Con onthuld dat er verschillende functionaliteiten zijn toegevoegd aan Borderlands 3 om de co-op-modus van het spel nog beter en toegankelijker te maken. Zo kan de besturing worden aangepast naar voorkeur, kunnen wapens worden verstuurd naar de mailbox van spelers en bevat het spel ondersteuning voor Discord-integratie. Ook is aangekondigd dat Borderlands 3 een ping-systeem krijgt.

In een

Watch on YouTube

laat Gearbox zien hoe spelers de mogelijkheid hebben om onder andere vijanden, kisten en vrijwel alle objecten in de wereld te markeren, wat het communiceren met teamgenoten in Borderlands 3 een stuk makkelijker moet maken. Ping-systemen worden sinds de lancering van de battle royale-game Apex Legends steeds vaker gebruikt in spellen, want ook

Watch on YouTube

heeft sinds vorige week een ping-systeem.

Ook de duelmodus van Borderlands 3 kent een aantal verbeteringen. Zo bevat het spel een nieuwe free-for-all-duelmodus waarin niet twee, maar maximaal vier spelers het tegen elkaar op kunnen nemen in een chaotisch gevecht. Ook kan er worden gevochten in een speciale arena en is het nog steeds mogelijk om geld of wapens in te zetten op duels.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ping system worden al veel langer gebruikt. Maar jullie krijgen vast een vergoeding om Apex Legends te noemen 🤣

0
test

@mephisto93 Ze zeggen toch niet dat Apex legends het bedacht heeft? Ze zeggen dat sinds die game het steeds populairder aan t worden is. Gewoon effe goed lezen hoor.

0

@darkmanwls nee. Het valt nu pas op. Merk echt niet dat het meer of minder is. En heb toch een flinke collectie aan games.

0

Aanbevolen voor jou