Bonusmissie Assassin’s Creed: Valhalla onthuld

Bonusmissie Assassin’s Creed: Valhalla onthuld

Een bonusmissie bij de Season Pass van Assassin’s Creed: Valhalla is onthuld. De omschrijving van de missie verscheen op de Duitse verkooppagina van de game.

Een gebruiker van het gameforum ResetEra zag de beschrijving en deelde de samenvatting op het forum. In de omschrijving staat het volgende: “Bevat de verhaalmissie: The Legend of Beowulf. Ontdek de wrede waarheid achter de legende”. Meer details over de missie zijn nog niet bekend.

Assassin’s Creed: Valhalla werd twee weken geleden aangekondigd door Ubisoft. De game moet dit najaar uitkomen op de: PlayStation 4, Xbox One, pc, PlayStation 5, Xbox Series X en Google Stadia. Een exacte releasedatum voor de game is nog niet bekend.

Valhalla
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De game zal ongetwijfeld als vanouds zijn, maar dat neemt niet weg dat het uitlekken of vroeg aankondigen van extra content / DLC altijd de vraag met zich meebrengt waarom dit niet gewoon in de retailversie zit. On topic > de legende van Beowulf is misschien wel een van de eerste en belangrijkste gedocumenteerde verhalen uit de plek waar Valhalla zich afspeelt, niet per definitie onderdeel van de noorse mythologie maar wel diep verweven in.

0

@El Ninjo Als je berichten op Gamer.nl toch eens kon upvoten had niemand na deze comment meer hoeven reageren.

0
test

@El Ninjo want als ze een titel hebben betekent het dat het af is?

0
test

@Millman7 Niet per definitie, maar uitzondering daargelaten gebeurt het nog té vaak dat complete DLC plannen bekend gemaakt worden ruim voor release van de retailversie, met als gevolg dat de retailversie vaak als 'niet-af' of beta ervaren wordt. Enkele 'grote' jongens hebben zelfs spellen met DLC op de disc verscheept waarvoor je eerst moest betalen voordat je deze mocht gebruiken. (Gefelicteerd met de aankoop van je fiets! Oh, wil je de bel gebruiken? Dan moet je even extra betalen!) Het is natuurlijk fantastisch als developers doorgaan met ontwikkelen van DLC voor hun spellen, het poolse Techland met Dying Light is daarvan imho het beste voorbeeld.

0

@Millman7 Het gaat denk ik eerder om de doorzichtigheid van de manier waarop Ubi het spel gaat 'monetiseren'. Dit doet me een beetje denken aan een discussie die ik ooit had met een bandgenoot die al "bonus tracks" aan het plannen was terwijl we überhaupt nog geen 'gewoon' materiaal hadden om uit te brengen. Het gaat er niet zozeer om dat een bonus een slecht idee is, het gaat er eerder om dat het vreemd aanvoelt om al bonussen aan te bieden als het primaire product nog niet eens af is. Dat geeft blijk van een verkeerde focus. (Dat album is er dan ook nooit gekomen. We hebben onze wegen gescheiden en ik ben nu deel van een hele productieve groep muzikanten. ;) )

0
test

Content uit de game slopen om het vanaf dag 1 als DLC te verkopen.... flikker maar een eind op.

0
test

@poklaan ,idd.Waar is de tijd gebleven dat we een compleet spel kochten,ze kijken nu al wat ze eruit kunnen halen om apart te verkopen?

0

Aanbevolen voor jou