Bonk komt terug naar PSN, WiiWare en XBLA | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het nieuwe spel Bonk: Brink of Extinction zal net als zijn voorgangers op de TurboGrafx en NES een tweedimensionale platformgame worden. Hoewel de oude Bonk-games al eerder opnieuw zijn uitgebracht op Wii's Virtual Console, zal Brink of Extinction voor het eerst in vijftien jaar een volledig nieuwe game in de Bonk-serie worden.

De releasedatum van Bonk: Brink of Extinction staat vooralsnog op begin2010 voor WiiWare, PlayStation Network en Xbox Live Arcade.

Holbewoner

In het spel kruipt de speler net als in eerdere delen in de huid van Bonk. De holbewonerbaby moet proberen de wereld te redden van een naderende komeet. Daarbij kan hij acht verschillende vormen aannemen.

Brink of Extinction heeft vernieuwde graphics en krijgt downloadbare content. Ook heeft het spel een online coöperatieve spelmodus .


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou