Boek van Rage in de maak | Gamer.nl

Boek van Rage in de maak | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het boek komt in de Verenigde Staten en in Groot-Brittannië uit op 30 augustus, twee weken voordat de game uitkomt voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Op 22 juni komt er ook een comic van Rage uit. In drie delen wordt in die comic het verhaal voorafgaand aan de game uit de doeken gedaan.

Mutanten

Het verhaal van het boek gaat dieper in op de gebeurteni en van Rage en vertelt over een wereld waarin de mens niet meer kon leven. Alleen de beste en slimste mensen werden in een kunstmatige slaap gehouden onder het aardoppervlak. Wanneer luitenant Nick Rain ontwaakt uit zijn stase, ontdekt hij de mensheid niet is uitgeroeid en dat mensen een nieuwe wereld proberen op te bouwen uit de resten van de oude. In deze nieuwe wereld, waar mutanten een groot gevaar vormen, geldt de wet van de sterkste.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou