Nieuws
Bluepoint Games

Bluepoint: PS5-game 'wordt prestatie waar we het meest trots op zijn'

Gaat het om een remake van Demon's Souls?

Geschreven door Michel Musters op
De PlayStation 5-game waar Bluepoint Games aan werkt wordt "de prestatie waar we het meest trots op zijn".

Dat laat Marco Thrush, de directeur van de ontwikkelaar, weten in een interview met SegmentNext. "We maakten de remaster voor Shadow of the Colossus voor PS3 en maakten hem toen opnieuw voor de PS4. Het is de enige game die we twee keer opnieuw hebben gemaakt en tot nu toe is het onze grootste prestatie, en dus onze persoonlijke favoriet. We twijfelen er echter niet aan dat ons huidige project de prestatie wordt waar we het meest trots op zijn."

Eerder dit jaar werd al bekend dat Bluepoint aan een PlayStation 5-game werkt. De studio werd in één adem genoemd met de PlayStation 5-aankondiging. Om wat voor spel het gaat is niet bekend. Veel gamers hopen echter op een remake van Demon's Souls.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuwe versie van script voor Metal Gear Solid-film is af Operation Shifting Tides nu live voor Rainbow Six Siege
2

Reacties op: Bluepoint: PS5-game 'wordt prestatie waar we het meest trots op zijn'

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • avatar

  El Ninjo

  • 4 december 2019 10:03
  Spannnend, of het nou een remaster is of een remake, Bluepoint levert vakwerk. De remake van Shadow of the Colossus is een prachtige game. Ik hoopte ergens dat Bluepoint content zou toevoegen welke uit het origineel geschrapt was, (meer dan 16 Colossi) maar helaas.

  Mocht het een remake worden van Demon's Souls dan hoop ik weer op hetzelfde, die game had pas veel geschrapte content, waaronder een heel 6e gebied; the Land of the Giants.

  Dat gezegd, er is maar weinig bewijs dat Demon's Souls de game is waar Bluepoint aan refereert, veel is puur speculatief, niets concreets. Met halloween gooiden ze op nog dit rookgordijn;

  https://twitter.com/bluepointgames/status/1190010197315641344

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.
 • avatar

  poklaan

  • 4 december 2019 17:26
  @El Ninjo
  Jason Schreier heeft op ResetEra al meerdere keren een flinke hint gedropt dat het Demon's Souls is. Zo was er een thread met de vraag of men denkt dat een Demon's Souls Remake eraan zit te komen, waarop hij ja antwoordde. Later was er een thread met een poll met de vraag waar mensen op hopen waar Bluepoint aan werkt, waarop hij Demon's Souls stemde. En gisteren nog waren mensen over deze hints van Jason aan het praten waarop hij simpelweg met een ":)" antwoordde.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.