Update: Onthulling van Abandoned uitgesteld naar augustus

Update: Onthulling van Abandoned uitgesteld naar augustus

Update: De countdown voor de onthulling van Abandoned is inmiddels afgelopen. Uiteindelijk gebeurde er niets wanneer de timer klaar was. Wel gaf Blue Box-oprichter Hasan Kahraman aan dat de trailerapp is uitgesteld naar augustus. 

In een video op Twitter zegt Kahraman dat vanwege meerdere bugs en vertraging met lokalisatie de trailerapp en onthulling van Abandoned wordt uitgesteld naar augustus. Bekijk hieronder de video met uitleg over de vertraging. 

Origineel bericht: Blue Box Studios onhult om 16:00 uur meer beelden van Abandoned.

Op YouTube is momenteel een

Watch on YouTube

te vinden, die aftelt naar het moment waarop de trailerapp van de horrorgame wordt onthuld. De applicatie is vanaf dan vermoedelijk ook te downloaden voor PlayStation 5.

De trailerapp is een weergave van de game die draait op de PlayStation 5, vermoedelijk voor de beste beeldkwaliteit. 

Blue Box Studios was recent regelmatig in opspraak omdat sommigen speculeren dat de Nederlandse studio eigenlijk een nieuwe Silent Hill-game van Metal Gear Solid-bedenker Hideo Kojima ontwikkelt. In een interview met Gamer.nl zei oprichter Hasan Kahraman echter meermaals dat beide niks met de game te maken hebben.

Abandoned werd eerder dit jaar onthuld via PlayStation Blog en speelt zich af in een gedetailleerde spelwereld. De game draait om Jason Longfield, die plotseling ontwaakt in dit bos. Hij herinnert zich niet hoe hij hier komt, maar herinnert zich uiteindelijk dat hij is ontvoerd. Zijn hoofddoel is te ontsnappen. Realisme moet een belangrijke rol in Abandoned spelen. Zo schiet Jason minder accuraat wanneer hij buiten adem is - bijvoorbeeld van het rennen of door angst.

De game verschijnt voor PlayStation 5 en later voor pc. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze onthulling wordt de beste PR stunt ever.... , of de meest teleurstellende ooit :)

0
test

Er is gewoon zo iets het klopt niet

0

Aanbevolen voor jou