Bloomberg: ‘Volgende PS5-aankondiging voorlopig gepland voor augustus’

Bloomberg: ‘Volgende PS5-aankondiging voorlopig gepland voor augustus’

Sony doet deze maand mogelijk nog een grote aankondiging rondom de PlayStation 5. Dat laat een medewerker van Sony weten aan href="https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-08-04/sony-beats-profit-estimates-plans-100-billion-yen-buyback" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Bloomberg</a>.

“Een PlayStation-medewerker, die vroeg anoniem te blijven omdat het plan nog niet is aangekondigd, zei dat Sony’s volgende aankondiging rondom de Playstation 5 voorlopig is gepland voor deze maand” meldt Bloomberg. “Het bedrijf wil twee versies van de console uitbrengen, een met een Blu-ray disk-drive en een zonder, maar het moet de prijs voor elk model nog aankondigen.”

Gisteren werd aangekondigd dat Sony donderdag een State of Play organiseert die ‘geen grote PlayStation 5-aankondigen’ bevat, waaronder wanneer de pre-orders live gaan. Mogelijk deelt Sony die informatie dus alsnog in augustus.

Tot slot zegt Macquarie Capital-analist Damian Thong in een interview met Bloomberg dat hij verwacht dat de diskloze PlayStation 5 400 dollar kost en die met disk drive 500 dollar. Een daadwerkelijk prijs is nog niet bekend.

De PlayStation 5 lanceert dit najaar. Een releasedatum is nog niet aangekondigd.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Komt dus overheen met de leaks op 4chan. Als we daar van uit gaan wordt er bij state of play een socom aankondiging gedaan. De prijs wordt dan 2 weken later aangekondigd, samen met een teardown, en vanaf 3 oktober preorders. Maar dat is als alles klopt..

0
test

@Millman7 denk zodra de prijs bekend is kan je hem in nl overal in de pre order doen. Denk dat 3 Oct aardig laat is op de release datum zou volgens geruchten Nov zijn voor blackfriday. Als Sony dus donderdag komt en micro komt ook deze maand zal Sony dus na micro komen dus einde van de maand denk ik dan.

0
test

@hulstpower ga ik ook van uit hoor! Maar ik sprak puur vanuit de leaks

0

@hulstpower dat denk ik ook alleen Sony weet pas in oktober hoeveel ze er echt kunnen leveren. Wordt een hoop nee verkoop bij gamemania mediamarkt etc

0

Aanbevolen voor jou