BloodRayne-remasters voor consoles aangekondigd

BloodRayne-remasters voor consoles aangekondigd

De remasters van BloodRayne en BloodRayne 2 komen naar consoles.

Dat heeft uitgever Ziggurat Interactive aangekondigd. Beide games komen ergens deze herfst digitaal uit voor PlayStation 4, Xbox One en Switch. Limited Run Games komt daarnaast ook met gelimiteerde fysieke versies voor PlayStation 4 en Switch. Voluit heten de games BloodRayne: ReVamped en BloodRayne 2: ReVamped.

Eerder bracht Ziggurat Interactive al de Terminal Cut-versies van de games uit op pc. Die werden volgens het bedrijf goed ontvangen door fans, waardoor is besloten de games ook naar andere platforms te brengen. 

Het gaat om verbeterde versies van de klassieke third-person actiegames. Resoluties tot maximaal 4k worden ondersteund. Daarbij zijn er verbeteringen toegepast aan de engine, de lichtinval en effecten als reflecties, water, mist en schaduwen.

De nieuwe versies van de games uit 2002 en 2004 draaien om hoofdpersonage Rayne, die deels vampier is. Ze reist in de games de wereld over en vecht tegen allerlei bovennatuurlijke wezens en nazi's. Regisseur Uwe Boll heeft daarnaast drie films op de gamereeks gebaseerd.

Een trailer is er op moment van schrijven nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Jammer dat het dan weer Limited Run is aangezien er geen price drop mogelijk is. Wel tof dat het nu al bekend is want Fresh Bites is nu nog te koop en ik twijfelde over die game en nu weet ik dat ik zonder die game geen volledige collectie ga krijgen.

0

Aanbevolen voor jou