Nieuws
BloodRayne: ReVamped

BloodRayne-remasters voor consoles aangekondigd

Verschenen vorig jaar al op pc

Geschreven door Michel Musters op
De remasters van BloodRayne en BloodRayne 2 komen naar consoles.

Dat heeft uitgever Ziggurat Interactive aangekondigd. Beide games komen ergens deze herfst digitaal uit voor PlayStation 4, Xbox One en Switch. Limited Run Games komt daarnaast ook met gelimiteerde fysieke versies voor PlayStation 4 en Switch. Voluit heten de games BloodRayne: ReVamped en BloodRayne 2: ReVamped.

Eerder bracht Ziggurat Interactive al de Terminal Cut-versies van de games uit op pc. Die werden volgens het bedrijf goed ontvangen door fans, waardoor is besloten de games ook naar andere platforms te brengen. 

Het gaat om verbeterde versies van de klassieke third-person actiegames. Resoluties tot maximaal 4k worden ondersteund. Daarbij zijn er verbeteringen toegepast aan de engine, de lichtinval en effecten als reflecties, water, mist en schaduwen.

De nieuwe versies van de games uit 2002 en 2004 draaien om hoofdpersonage Rayne, die deels vampier is. Ze reist in de games de wereld over en vecht tegen allerlei bovennatuurlijke wezens en nazi's. Regisseur Uwe Boll heeft daarnaast drie films op de gamereeks gebaseerd.

Een trailer is er op moment van schrijven nog niet.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nintendo 64-games verschijnen mogelijk op Nintendo Switch Online Sea of Thieves seizoen 4 gaat op 23 september van start
1

Reacties op: BloodRayne-remasters voor consoles aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Bigds9fan

    • 17 september 2021 12:57
    Jammer dat het dan weer Limited Run is aangezien er geen price drop mogelijk is.

    Wel tof dat het nu al bekend is want Fresh Bites is nu nog te koop en ik twijfelde over die game en nu weet ik dat ik zonder die game geen volledige collectie ga krijgen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.