YES, was het eerste dat ik dacht bij het lezen van de laatste editorial van 3DAP. Eindelijk een stukje waar ik me helemaal in kon vinden. Het laatste werk van 3DAP gaat namelijk over Blood. Blood was een van de betere (zij het niet beste) games die gebruik maakte van de Build Engine. In Blood speelde je Caleb, een ex-dienaar van het kwaad, die de dood van zijn geliefde wil wreken in vier bloederige episodes

Zo had Blood heerlijke en ook originele wapens en was het spel echt bloederig. Je kon namelijk voetballen met de hoofden van zombies en onschuldige mensen lek prikken. Daarnaast maakte Caleb van die donkere en sinistere opmerkingen die het spel nog meer sfeer gavenEven more entertaining is the "little Calebs" in the Plasma Pak expansion -- you break a mirror, and some mini versions of you appear, just like the mini Ashs in Army of Darkness. If you are a fan of the horror genre then it's very enjoyable when you recognize a quote in the game, and it shows you that the game designers really are horror fans -- some of the film quotes are less then mainstream.

Until you have given somebody "anal justice" in Blood multiplayer, then you just haven't lived.

En daar kan ik me helemaal bij aansluiten. Blood kan je nog in verschillende packs of budgetbakken tegenkomen en ondersteunt resoluties tot 1600x1200 en heeft zeer leuke multiplayer opties. Een echte aanrader als je van nostalgie en bloederige/horrorachtige games houdt.