Nieuws
Blood Bowl 3

Blood Bowl 3-studio biedt excuses aan voor diverse problemen

Game is sinds vorige week verkrijgbaar

Geschreven door Michel Musters op
Cyanide Studios, de ontwikkelaar van Blood Bowl 3, heeft zich verontschuldigd voor onder andere serverproblemen. Ook wordt de in-game winkel besproken.

Dat deed het bedrijf in een blogpost. Eerst worden spelers die het spel hebben gekocht bedankt, waarna de diverse problemen worden aangekaart die er voor zorgen dat het spel veel negatieve recensies op Steam krijgt.

"We weten dat er wat features missen die spelers hadden verwacht - bijvoorbeeld de mogelijkheid om opnieuw verbinding te maken in een potje - en we weren er hard aan om dit toe te voegen. De functionaliteit van de game is ons hoofddoel, en je kunt er zeker van zijn dat we bugs en andere problemen zo snel als mogelijk aanpakken." Daarbij worden specifiek de instabiele servers aangekaart. Volgens de ontwikkelaar is inmiddels een patch uitgekomen die de servers stabieler maakt.

Vervolgens gaat Cyanide in op het verdienmodel van de game. Spelers zijn teleurgesteld in de hoeveelheid content die vrij te spelen valt ten opzichte van de hoeveelheid content die te koop staat in de in-game winkel, en de manier waarop Warpstones zowel vrijgespeeld als gekocht kunnen worden. "We weten dat we velen van jullie niet zullen overtuigen, maar wij geloven dat ons ontgrendelsysteem eerlijk, belonend en optioneel is."

Bij release afgelopen week ontvingen sommige spelers die de standaard editie van de game hadden besteld de Brtual Edition, waarin extra in-game items zitten. Omdat het bedrijf deze mensen niet wil straffen voor een fout waar ze niets aan kunnen doen, mogen ze de duizend Warpstones die ze hebben ontvangen houden. De cosmetische bonussen worden echter wel verwijderd. Mensen die daadwerkelijk de Brutal Edition hebben gekocht zullen als verontschuldiging duizend extra Warpstones ontvangen.

Blood Bowl 3 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Dit artikel delen:

Lees meer

Nieuw-Zeeland-update nu beschikbaar voor Microsoft Flight Simulator Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Storm Connections onthuld
1

Reacties op: Blood Bowl 3-studio biedt excuses aan voor diverse problemen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Messtranor

    • 27 februari 2023 14:20
    Wat de meeste reviews zeggen is dat afgezien van wat (minimale) grafische verbeteringen dit vrijwel dezelfde game is als deel 2. En deel 2 kan je de ultimate editie met alle DLC van kopen voor een fractie van de prijs.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.