Blood Bowl 3-studio biedt excuses aan voor diverse problemen

Blood Bowl 3-studio biedt excuses aan voor diverse problemen

Cyanide Studios, de ontwikkelaar van Blood Bowl 3, heeft zich verontschuldigd voor onder andere serverproblemen. Ook wordt de in-game winkel besproken.

Dat deed het bedrijf in een blogpost. Eerst worden spelers die het spel hebben gekocht bedankt, waarna de diverse problemen worden aangekaart die er voor zorgen dat het spel veel negatieve recensies op Steam krijgt.

"We weten dat er wat features missen die spelers hadden verwacht - bijvoorbeeld de mogelijkheid om opnieuw verbinding te maken in een potje - en we weren er hard aan om dit toe te voegen. De functionaliteit van de game is ons hoofddoel, en je kunt er zeker van zijn dat we bugs en andere problemen zo snel als mogelijk aanpakken." Daarbij worden specifiek de instabiele servers aangekaart. Volgens de ontwikkelaar is inmiddels een patch uitgekomen die de servers stabieler maakt.

Vervolgens gaat Cyanide in op het verdienmodel van de game. Spelers zijn teleurgesteld in de hoeveelheid content die vrij te spelen valt ten opzichte van de hoeveelheid content die te koop staat in de in-game winkel, en de manier waarop Warpstones zowel vrijgespeeld als gekocht kunnen worden. "We weten dat we velen van jullie niet zullen overtuigen, maar wij geloven dat ons ontgrendelsysteem eerlijk, belonend en optioneel is."

Bij release afgelopen week ontvingen sommige spelers die de standaard editie van de game hadden besteld de Brtual Edition, waarin extra in-game items zitten. Omdat het bedrijf deze mensen niet wil straffen voor een fout waar ze niets aan kunnen doen, mogen ze de duizend Warpstones die ze hebben ontvangen houden. De cosmetische bonussen worden echter wel verwijderd. Mensen die daadwerkelijk de Brutal Edition hebben gekocht zullen als verontschuldiging duizend extra Warpstones ontvangen.

Blood Bowl 3 is nu verkrijgbaar voor pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S en Xbox One.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou