Bloober Team plaatst artwork van nieuwe Layers of Fears-game

Bloober Team plaatst artwork van nieuwe Layers of Fears-game

Ontwikkelaar Bloober Team heeft artwork voor een nieuwe game online geplaatst - zeer waarschijnlijk een nieuw deel in de Layers of Fear-reeks.

De artwork werd onder andere op het Twitter-kanaal van Layers of Fear geplaatst met de tekst "reik onder het oppervlakte en onthul de bron van je angsten". In een e-mail aan Gematsu wordt gemeld dat de nieuwe game van de studio "binnenkort" wordt onthuld. Mogelijk gebeurt dit tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest morgenavond.

Zover bekend werkt Bloober Team aan meerdere projecten - waaronder dus een nieuwe Layers of Fear, waar vorig jaar al naar gehint werd. Er gaan ook al geruime tijd hardnekkige geruchten dat het bedrijf voor Konami aan een Silent Hill-game of -remake werkt. Dit is echter niet bevestigd.

Layers of Fear verscheen oorspronkelijk pc, PlayStation 4 en Xbox One. Spelers besturen een gestoorde kunstenaar die zijn meesterwerk wil afmaken. Het huis waarin de speler zich bevindt, verandert wanneer spelers het huis meer ontdekken. Het horrorspel kreeg ook en vr-versie en een vervolg. Bloober Team ontwikkelde verder ook games als The Medium en Blair Witch.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou