Bloober Team onthult horrorgame Layers of Fears

Bloober Team onthult horrorgame Layers of Fears

Bloober Team werkt aan 'Layers of Fears', een nieuwe game in de Layers of Fear-franchise.

Veel details zijn er nog niet, behalve dat de franchise "in een nieuwe vorm terugkeert waarmee spelers echt een verfrissende ervaring krijgen en het overkoepelende verhaal in een nieuw licht wordt gezet".

Het lijkt daarbij alsof het om een soort reboot van de eerdere twee games gaat. "Ons plan was om de games opnieuw te creëren, maar niet als simpele collectie met remasters. We hebben een nieuwe benadering gevonden, iets dat misschien niet het meest logische is. Maar er is een reden waarom we het Layers of Fears hebben genoemd."

Twee dagen geleden plaatste Bloober Team al artwork van de toen nog onaangekondigde game, waarmee al werd gehint naar een nieuw Layers of Fear-deel. Het spel wordt ontwikkeld in Unreal Engine 5 en moet ergens begin 2023 op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X en S uitkomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Layers of Fears is anders wel het beste wat je kunt krijgen als Silent Hill fan. Minus de actie, is het wel een horror game wat zich focust op puzzels. Met het budget wat ze nu lijken te hebben, kan dit wel een pareltje worden.

0
test

mooi dat er weer wat meer horror gaat komen heerlijk!

0

Aanbevolen voor jou