Dit jaar zal op 28 en 29 oktober voor het eerst Blizzcon georganiseerd worden. Blizzcon is een 'convention' waar fans van Blizzard Entertainment en hun games bij elkaar kunnen komen om niet alleen games te spelen, maar ook met elkaar te kunnen praten, lachen en vooral lol hebben. Verwacht wordt dat er rond de 4000 man naar Anaheim, California komen om daar samen met Blizzard Entertainment zelf, compleet uit hun dak te gaan.

Om het geheel goed af te ronden, dachten de organisatoren van Blizzcon dat het wel leuk zou zijn een grote band te strikken voor hun eindparty op 29 oktober, vandaag is bekend geworden dat deze band The Offspring zal zijn.

"BlizzCon will be an epic celebration of gaming culture, so we wanted to book a truly epic band for this event," said Mike Morhaime, president and cofounder of Blizzard Entertainment. "We're especially excited that The Offspring will help us make this a memorable occasion for our players, and we look forward to having the band bring BlizzCon to a fitting close."De kaartverkoop van Blizzcon is al lang geleden gestart en volgens zeggen zijn de kaarten uitverkocht. Er is nog wel een plan om begin oktober extra kaarten beschikbaar te stellen. De kosten voor een kaartje waren $120 Dollar, of extra kaarten dat ook kosten is nog onbekend. Dat en het feit dat je naar Anaheim in California moet om mee te kunnen feesten maakt het geheel niet echt geschikt voor ons Europeanen. Voor de mensen die wel gaan, I hope to see you there!