Blizzard ziet StarCraft-film door James Cameron wel zitten | Gamer.nl

Blizzard ziet StarCraft-film door James Cameron wel zitten | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben altijd wel intere e gehad in onze spellen op televisie of op het witte doek te zien. Het is alleen lastig om de juiste mensen daarvoor te vinden. We hadden best al jaren geleden [een StarCraft-film] of iets op televisie kunnen maken, maar we vinden het belangrijker dat we creatieve mensen vinden, die echt talent hebben maar ook echt enthousiast zijn over onze intellectuele eigendommen", zo vertelt Pardo.

Hij vervolgt zijn verhaal door te stellen dat het bedrijf wel openstaat voor dergelijke projecten. "Ik denk dat als James Cameron morgen naar ons toe zou komen en zei: 'Willen jullie een StarCraft-film maken?', dan zouden we met hem waarschijnlijk wel een contract ondertekenen."

World of Warcraft-film

Onlangs kwam naar voren dat het script van de World of Warcraft-film, die al wel in productie is, nog niet is afgerond en dat de de film dus nog even op zich zal laten wachten. Regi eur van de film is Sam Raimi, die ook verantwoordelijk was voor de drie Spider-Man-films. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou