Mag ik even alle World of Warcrafters onderbreken tijdens hun spel? Paar minuutjes maar, dan ben je van me af. Blizzard heeft namelijk in haar tweede podcast uitgebreid gepraat over de eerstvolgende uitbreiding op deze wereldberoemde MMO.

In World of Warcraft: Wrath of the Lich King gaan de spelers terug naar Azeroth. Of zoals Blizzard zelf zegt: "Ze komen weer tussen de gnolls en kobolds." Echter draait het natuurlijk allemaal om Northrend, waarin de verhaallijn weer een stukje duidelijker zal worden.

Zo krijgen spelers voornamelijk meer informatie over het verleden en het ontstaan van de wereld. De Titans en Dwarves spelen daarin een belangrijke rol. Wat hebben ze met elkaar gemeen en hoe zijn ze ontstaan? Ook wordt ingegaan op de functie en het ontstaan van Dragon Flights en wordt de storyline verduidelijkt van de Plaguelands.

Blizzard liet nog een ander feitje vrij omtrent PvP. Naast nieuwe Battlegrounds komt er een nieuw queue-systeem voor spelers. Met het nieuwe queue-systeem kan men zich inschrijven op basis van type mappen als ' Capture the Flag'  en 'Domination'. Het heeft wel een nadeel. Het zou hierdoor moeilijker gaan worden om met dezelfde mensen te spelen.

De podcast is overigens hier te beluisteren.