Blizzard-survivalgame is al bijna vijf jaar in ontwikkeling

Blizzard-survivalgame is al bijna vijf jaar in ontwikkeling

De vorige week aangekondigde, nog naamloze survivalgame van Blizzard is waarschijnlijk al bijna vijf jaar in ontwikkeling.

Op de LinkedIn-pagina van Craig Amai, die de ontwikkeling van het spel overziet, valt namelijk te lezen dat hij in juli 2017 al begon met de werkzaamheden aan een onaangekondigde survivalgame. Hoogstwaarschijnlijk gaat het over hetzelfde spel.

Het is niet heel verrassend, dat vorige week werd aangekondigd, al bijna vijf jaar in ontwikkeling is. Blizzard-baas Mike Ybarra meldde kort na de aankondiging op Twitter namelijk dat hij het spel zelf al vele uren heeft gespeeld. Dat hoeft overigens niet te betekenen dat de game binnenkort uitkomt: tijdens de aankondiging zocht Blizzard ook naar nieuwe werknemers om aan het spel te werken.

De naamloze survivalgame is in ontwikkeling voor pc en onbekende consoles. De game "bevat helden die we nog moeten ontmoeten, verhalen die nog verteld moeten worden en avonturen die nog meegemaakt moeten worden. Een gigantisch rijk vol met mogelijkheden die verkend kunnen worden."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

20 Jaar geleden zouden we daar nog van op kunnen kijken, maar tegenwoordig gaat dit toch steeds meer de norm geworden. Net als games super vroeg van tevoren aankondigen.

0

Aanbevolen voor jou