Nieuws
Blizzard

Blizzard-survivalgame is al bijna vijf jaar in ontwikkeling

Aldus het LinkedIn-profiel van een ontwikkelaar

Geschreven door Michel Musters op
De vorige week aangekondigde, nog naamloze survivalgame van Blizzard is waarschijnlijk al bijna vijf jaar in ontwikkeling.

Op de LinkedIn-pagina van Craig Amai, die de ontwikkeling van het spel overziet, valt namelijk te lezen dat hij in juli 2017 al begon met de werkzaamheden aan een onaangekondigde survivalgame. Hoogstwaarschijnlijk gaat het over hetzelfde spel.

Het is niet heel verrassend, dat vorige week werd aangekondigd, al bijna vijf jaar in ontwikkeling is. Blizzard-baas Mike Ybarra meldde kort na de aankondiging op Twitter namelijk dat hij het spel zelf al vele uren heeft gespeeld. Dat hoeft overigens niet te betekenen dat de game binnenkort uitkomt: tijdens de aankondiging zocht Blizzard ook naar nieuwe werknemers om aan het spel te werken.

De naamloze survivalgame is in ontwikkeling voor pc en onbekende consoles. De game "bevat helden die we nog moeten ontmoeten, verhalen die nog verteld moeten worden en avonturen die nog meegemaakt moeten worden. Een gigantisch rijk vol met mogelijkheden die verkend kunnen worden."

Dit artikel delen:

Lees meer

Sony zendt woensdag State of Play over Gran Turismo 7 uit Mortal Kombat-schrijver regisseert System Shock-serie
1

Reacties op: Blizzard-survivalgame is al bijna vijf jaar in ontwikkeling

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Quirinius

    • 31 januari 2022 14:11
    20 Jaar geleden zouden we daar nog van op kunnen kijken, maar tegenwoordig gaat dit toch steeds meer de norm geworden. Net als games super vroeg van tevoren aankondigen.

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.