Blizzard pakt wederom valsspelers in StarCraft II aan | Gamer.nl

Blizzard pakt wederom valsspelers in StarCraft II aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

“Deze week hebben we opnieuw accounts een schorsing opgelegd en hebben we gamers van StarCraft II verbannen die de gebruiksvoorwaarden van Battle.net hebben overtreden en die gebruik maakten van hackprogramma’s", zo leest een statement van Blizzard. "Sportief spelen is de basis om deel te nemen aan StarCraft II op Battle.net. Hacken veroorzaakt ook problemen op de server en daarom zullen we bezig blijven om actie te ondernemen tegen val pelers, omdat een stabiele server topprioriteit voor ons is.”

Blizzard pakte in september al val pelers in StarCraft II aan. Naast val pelers worden ook gamers die externe hulpmiddelen, zoals Game Training, gebruiken bij het spelen van de online modus aangepakt.

StarCraft II: Wings of Liberty is een real-time strategiegame. De game bevat drie compleet verschillende en gebalanceerde ra en: de Proto , Terran en Zerg. De game is vooral populair onder online gamers.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou