Blizzard pakt lage populatie beginzones WoW aan | Gamer.nl

Blizzard pakt lage populatie beginzones WoW aan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze maatregel geldt enkel voor specifieke gebieden, die volgens Blizzard een te lage populatie hebben, omdat het grootste deel van WoW-spelers al het hoogste level heeft bereikt. Mensen die een nieuw personage aanmaken, treffen daarom op hun server vaak lege gebieden aan, en hebben als gevolg daarvan moeite met het vinden van groepen voor bepaalde quests.

Cro -realm zones, zoals Blizzard de functionaliteit noemt, laten spelers een groep vormen en met elkaar chatten, op dezelfde manier als met mensen op dezelfde server. Omdat de maatregel echter maar voor bepaalde gebieden geldt, kunnen zij bijvoorbeeld niet samen een drukke stad als Stormwind of Ironforge bezoeken. Wel kunnen ze op dat moment met elkaar blijven chatten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou