Blizzard onthult in juni nieuws over Warcraft 3: Reforged

Blizzard onthult in juni nieuws over Warcraft 3: Reforged

Gamers kunnen ergens in juni nieuws verwachten over het in 2020 uitgekomen Warcraft 3: Reforged.

De remaster van de in 2002 verschenen game verscheen begin 2020 op pc en kon op veel kritiek van fans rekenen. Hoewel omgevingen en personages grafisch werden verbeterd en er integratie met Battle.net aanwezig was, waren de vernieuwde tussenfilmpjes uit de oorspronkelijke aankondiging nergens te bekennen en ontbraken bepaalde beloofde grafische verbeteringen. Ook was er geen ondersteuning voor clans.

Blizzard beloofde in mei dat jaar dat het aan een roadmap werkte om de game te verbeteren, maar een paar maanden zweeg het bedrijf de game dood. De laatste update kwam in april 2021 uit, maar veel gevraagde features ontbraken nog altijd. In juli 2021 claimde Bloomberg zelfs te hebben vernomen dat het team dat aan Reforged werkte niet meer bestond.

Blizzard-directeur Mike Ybarra reageerde onlangs echter op Twitter op een vraag van een fan wanneer er meer nieuws rondom het Warcraft 3: Reforged-team verwacht kan worden. Daarop antwoordde Ybarra kort en duidelijk: "Je hoort snel van ze (in juni)."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

Yup @Messtranor

0
test

Toch voor mij nog relevant. Origineel nooit gespeeld en altijd willen spelen. Gewacht op remake, maar die werd niet goed ontvangen. Dus wacht nog wat langer

0
test

@Erwintjuh ik heb reforged en moet zeggen dat tie precies hetzelfde speeld als vroeger. Ik speel het alleen niet zo vaak meer (ben de enige van mn vrienden die em heeft en zat andere spellen die ik nog niet heb gedaan)

0
test

@Erwintjuh check re-reforged mod op hiveworkshop.com

0

Aanbevolen voor jou