Blizzard kondigt Overwatch GOTY-editie en -evenement aan | Gamer.nl

Blizzard kondigt Overwatch GOTY-editie en -evenement aan | Gamer.nl

Blizzzard heeft aangekondigd een Game Of The Year-editie uit te brengen van Overwatch met een aantal extra's. Vanaf 24 mei vindt daarnaast een Anniversary-evenement plaats dat loopt tot 12 juni.

Het evenement viert het feit dat de game een jaar geleden werd uitgebracht en geeft fans wederom een kans om nieuwe skins, voice lines, sprays en emotes te verdienen. Spelers die de game niet bezitten kunnen meedoen aan het evenement wanneer de game gratis speelbaar is van 26 tot 29 mei. Na het evenement kan de game worden gekocht en wordt progre ie overgedragen.

De Game Of The Year-editie van de game bevat een aantal extra's voor Overwatch en andere Blizzard-games. Bezitters krijgen tien lootboxes, de skins uit de Origins-editie, Tracer voor Heroes of the Storm, Mercy's vleugels voor Diablo 3, in-game portretten van Overwatch-helden in Starcraft 2 en een card pack voor Hearthstone.

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe versie van Overwatch verschijnt. De populaire hero shooter heeft momenteel dertig miljoen spelers. Blizzard heeft een speciale divisie opgericht voor eSports rondom de game.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou