Nieuws
Burning Crusade

Blizzard komt met World of Warcraft: Burning Crusade Classic

Ook meer informatie over Chains of Domination gegeven

Geschreven door Michel Musters op
Blizzard kondigde tijdens de openingsceremonie van BlizzCon 2021 World of Warcraft: Burning Crusade Classic aan.

Gisteren lekte al uit dat de uitbreiding in de maak was. In World of Warcraft Classic kunnen spelers World of Warcraft ervaren zoals de game vlak na lancering was. Burning Crusade Classic geeft spelers logischerwijs de kans het spel te ervaren na de lancering van de eerste uitbreiding, Burning Crusade, in 2007. Mensen kunnen zelf kiezen in welke 'era' ze blijven: die van WoW Classic of Burning Crusade Classic.

De uitbreiding moet in de loop van dit jaar in fases worden uitgerold voor de mmo. Iedereen die lid is van World of Warcraft kan WoW Classic of Burning Crusade Classic zonder extra kosten spelen.

In Burning Crusade moeten spelers naar de Outland om de Burning Legion te stoppen. Ook reist men af naar de moerassen van Zangarmarsh en vecht men met de Burning Legion in de Black Temple. De uitbreiding voegde de Blood Elf voor de Horde, en de Draenei voor de Alliance toe. Ook bevat het het Arena PvP-systeem, het Jewelcraft-beroep en vliegende mounts.

Blizzard kondigde tevens meer details over Chains of Domination aan, de eerste grote content update voor World of Warcraft: Shadowlands. Spelers bezoeken hier nieuwe, diepere lagen van Jailer's domein om achter zijn plannen te komen. De update bevat onder andere een gigantische kerker in de voem van Tazavesh, de Veiled Market.  Hieronder is een trailer te zien.

Dit artikel delen:

Lees meer

Blizzard Arcade Collection nu verkrijgbaar voor pc en consoles Diablo 2: Resurrected aangekondigd voor consoles en pc
0

Reacties op: Blizzard komt met World of Warcraft: Burning Crusade Classic

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.