Blizzard komt met BattleTag-identificatiesysteem | Gamer.nl

Blizzard komt met BattleTag-identificatiesysteem | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder voerde Blizzard al het vergelijkbare systeem Real ID in. Een Real ID kunnen spelers echter niet zelf kiezen, dit is de echte naam van een speler. Toen Blizzard Real ID aankondigde en verplicht wilde stellen, waren veel gamers hier tegen, omdat het een inbreuk zou betekenen op hun privacy. Blizzard besloot toen om Real ID optioneel te maken, hetzelfde geldt voor de BattleTag-naam.

Gekozen BattleTags hoeven niet uniek te zijn, aangezien ze ook worden voorzien van een getal dat wel uniek is. De BattleTag zal in eerste instantie alleen gebruikt worden voor Battle.net en Diablo III, maar zal in de toekomst ook uitgerold worden voor World of Warcraft en StarCraft II. Spelers kunnen nu al hun unieke BattleTag aanmaken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou