Blackout-modus Black Ops 4 krijgt tijdelijke variant met respawns

Blackout-modus Black Ops 4 krijgt tijdelijke variant met respawns

Ontwikkelaar Treyarch heeft een nieuwe tijdelijke modus in Call of Duty: Black Ops 4 Blackout toegevoegd. In deze variant van de battle royale-modus genaamd 'Down But Not Out' kunnen spelers weer tot leven komen wanneer ze zijn gedood door andere spelers. Dit meldt Treyarch via een bericht op Twitter.

De Down But Not Out-modus is een tijdelijke modus die alleen beschikbaar is in teams. Spelers kunnen in de modus teamgenoten weer tot leven wekken wanneer de speelcirkel zich naar een nieuw gebied verplaatst. Uiteraard is het een vereiste dat er minstens één speler van het team nog in leven is om teamgenoten te kunnen redden.

Het is niet de eerste keer dat deze variant van een battle royale-modus opduikt in een game. Zo bestaat er in Fortnite de zogenoemde Team Rumble-modus waarin spelers ongelimiteerd dood kunnen gaan en waar de focus ligt op het krijgen van zoveel mogelijk kills in plaats van overleven.

Down But Not Out is nu beschikbaar op de PS4-versie van Blackout. De modus wordt kort hierna verwacht op de Xbox One en pc. De modus kan gespeeld worden tot en met 30 januari. Spelers kunnen nu op alle beschikbare platformen een gratis testversie van Blackout spelen tot en met 24 januari.

Call of Duty: Black Ops 4 is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vind het eigenlijk nog steeds belachelijk, dat met getimede dingen zoals dit, PS4 eerst toegang krijgt. PC en Xbox hebben dus een week minder tijd met deze mode als ze het patroon van een week later hanteren met deze update.

0
test

@Paxopoxo Met tijdelijke events zoals tijdelijke modes en de Contraband Stream (zeg maar de Battle Pass) eindigt het event ook 1 week later op XB1 en PC. Dus hoewel hun inderdaad eerst een week moeten wachten hebben ze qua aantal dagen wel dezelfde tijd om het te spelen.

0
test

@poklaan Oke ,wist ik niet, bedankt. Maakt het wel minder klote, maar toch blijft het jammer dat ik elke keer een week moet wachten tot PC is geupdate.

0
test

Heb 4 potjes van deze mode gespeeld, kan niet echt zeggen dat het lekker werkt. Omdat je je teamgenoten kan laten respawnen door zelf te overleven gaan mensen nog al vrij snel campen waardoor het overgrote gedeelte van het potje extreem saai is. Dan bij de 5e cirkel (tevens de laatste) heb je al gauw nog 10+ teams die nog leven, waardoor het een grote chaos word en je tegenstanders die je hebt neergeknald niet kan looten.

0
test

Als jij in de laatste cirkel nog moet looten doe je volgens mij iets niet goed in de 4 voorgaande cirkels :)

0
test

@Slicesilencer Probleem is dat je in die laatste cirkel zo veel moet knallen dat je al snel door je kogels heengaat, je moet eigenlijk wel campen om niet door je kogels heen te gaan.

0

Aanbevolen voor jou