Nieuws
Call of Duty: Black Ops 4

Hints voor aanpassingen aan Blackout-map in Call of Duty: Black Ops 4

Blauwdruk onthult waar nieuwe gebouwen komen

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
De map van Blackout, de battle royale-modus in Call of Duty: Black Ops 4, gaat op de schop. In een korte video is te zien in welke gebieden er nieuwe gebouwen worden toegevoegd.

Het Twitter-account van Call of Duty plaatste de korte video die hint naar de veranderingen aan de battle royale-map van Call of Duty: Black Ops 4. In de teaser is een blauwdruk van de map te zien, met hierbij de tekst: "Hier is het plan...".

Op de Blackout-map zijn een aantal rode kruizen en pijlen te zien. Gebaseerd op waar de kruizen staan, representeert elk kruis waarschijnlijk een nieuw gebouw in de wereld. Dit betekent dat er constructies bijgebouwd gaan worden naast al bestaande huizen en dat er nieuwe panden bijkomen op locaties die nu nog leeg zijn.

Ook is rechtsonder een groot rood kruis te zien. Dit gebied op is tot op heden erg kaal en trekt niet veel spelers. Een nieuwe bezienswaardigheid op deze plek zorgt er dus wellicht voor dat spelers zich meer zullen verspreiden over de map.

Naast de rode kruizen, is linksboven in de blauwdruk een minder zichtbare, zwarte cirkel te zien in het water. Dit zou als doel kunnen hebben om mee te helpen aan het gebruikte uiterlijk van de map in de video, maar er is ook een kans dat ontwikkelaar Treyarch van plan is om hier een nieuwe locatie toe te voegen.

Vorige week vonden spelers van de battle royale-modus al een aantal hints in de Blackout-map. Zo werden er landmeters gespot op verschillende locaties, in de vorm van houten palen met gele markeringen. Met het uitbrengen van de korte video wordt nu duidelijk dat deze paaltjes waarschijnlijk aangeven op welke plekken de nieuwe gebouwen komen te staan.

Call of Duty: Black Ops 4 is te spelen op pc, Xbox One en PlayStation 4

Dit artikel delen:

Lees meer

Titanfall 2-spelersaantal stijgt na succes Apex Legends Sony legt uit waarom PlayStation E3 overslaat in 2019
1

Reacties op: Hints voor aanpassingen aan Blackout-map in Call of Duty: Black Ops 4

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    Heijaangel

    • 12 februari 2019 14:51
    Die zwarte cirkel links boven lijkt me meer op een koffie mok vlek..

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.