Black&White is niet bij iedereen geliefd maar natuurlijk is dit vrij logisch. Het is voor de bekende gamers die vaker Peter Molyneux games hebben gespeeld een pracht van een game. Voor sommige mensen wordt het langdradig en vervelend terwijl andere gamers hier een kick van krijgen. Peter heeft een chat gehouden en wat dingen bekend gemaakt omtrend Black&White. Het belangrijkste zal zijn dat misschien aankomende vrijdag de eerste bug patch zal gaan uitkomen die wat nare beesies zal verwijderen. Daarna komen er zeer leuke feature's voor de game waaronder deze:-LAN Spawn: Ability to play games over a LAN with only one CD.

-Creature Dancing: Creature dancing to MP3 music or CD music.

-Village Banter: Ability to zoom in and hear villagers talking to each other.

-Soccer: Villagers play soccer if their relaxation is high.

-Sandbox Land: A landscape with no computer opponent to allow the player to play around.

-Map Editor: Enables people to create their own landscapes

-Creature Skin Editor: Allows players to create their own creature skins and use them in multiplayer.

Vooral de LAN Spawn is tegenwoordig niet weg te denken bij de games van tegenwoordig. De rest zijn natuurlijk zeer leuke opties zoals pratende inwoners en voetbal. Een map editor is natuurlijk altijd leuk en moet bijna bij elke game zitten.

Peter gaat door met het perfect maken van zijn titel, ook heeft Peter bekend gemaakt dat er misschien een add-on gaat aankomen die waarschijnlijk in de volgende 3 weken aangekondigd kan worden. Ik ben benieuwd of je met pratende inwoners ook roddels krijgt, straks krijg je nog tentjes waar je de Prive kan kopen.