Black Ops: First Strike-DLC binnen 24 uur 1,4 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Black Ops: First Strike-DLC binnen 24 uur 1,4 miljoen keer verkocht | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Door een contentdeal tu en Microsoft en Activision kwam First Strike op 1 februari eerst uit voor Xbox 360 en een maand later voor PlayStation 3 en PC. Vandaar dat de 1,4 miljoen exemplaren alleen de Xbox 360-versies betreffen. Volgens Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, is First Strike twintig procent keer meer verkocht dan de Stimulus Package die in maart 2010 uitkwam voor Call of Duty: Modern Warfare 2.

Het aantal unieke multiplayergamers ligt bovendien 33 procent hoger dan het aantal van Modern Warfare 2, onthult Activision. Black Ops is volgens de uitgever bovendien de game die het meeste geld ooit heeft binnengehaald op PC, PlayStation 3 en Xbox 360 in zowel Europa als de Verenigde Staten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou