Nieuws
Call of Duty: Black Ops 4

Testmaps voor Blackout-modus in Call of Duty: Black Ops 4 waren gigantisch

232 vierkante kilometer

Geschreven door Pablo Bool op
Dan Bunting, de regisseur van Call of Duty: Black Ops 4, vertelt in een interview dat de testmaps voor de Blackout-modus bijzonder groot waren.

Tijdens de onthulling van de nieuwe Call of Duty-game is bevestigd dat er een battle royale-modus naar Black Ops 4 komt, genaamd Blackout. In een recent interview van Newsweek is duidelijk gemaakt dat een van de maps gedurende de testfase van de Blackout-modus wel uitrekte tot 232 vierkante kilometer.

Het is nog niet duidelijk hoe groot de maps wel worden in Blackout, maar waarschijnlijk worden deze wel kleiner dan de grootste testmap. Het is tevens onbekend hoeveel tegenspelers in een potje Blackout kunnen meedoen en of er meerdere maps beschikbaar worden voor de modus.

“We zijn vastberaden om 60fps te leveren voor demuliplayer-ervaringen. Daarom hebben we geïnvesteerd in nieuwe streaming-technologie om er zeker van te zijn dat we de ervaring op 60fps kunnen aanbieden," aldus Bunting.

Naast de informatie over de Blackout-map(s) zegt Bunting: "We hebben altijd gezegd dat er een soort van geheim recept is voor hoe onze gameplay aanvoelt in multiplayer - de bewegingen, wapengevoel, al dat soort dingen - we willen daar niets van opofferen."

Call of Duty: Black Ops 4 verschijnt op 12 oktober voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Black ops 4

Dit artikel delen:

Lees meer

Hoofdpersonage en meer over Rage 2 bekend Onderweg naar E3: De E3 vanuit Nederland ervaren
2

Reacties op: Testmaps voor Blackout-modus in Call of Duty: Black Ops 4 waren gigantisch

 • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
 • Ksmai

  • 4 juni 2018 13:46
  Hey mensen van gamer. In de quote van Dan Bunting over 60 fps staat het woord 'demuliplayer'. Ik gok dat dit een vertaal/copy paste foutje is

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.
 • Oxymorphone

  • 4 juni 2018 18:41
  Word het niet eens tijd om hier een subscriptie model voor te maken ipv elk jaar weer een deeltje uit te brengen en de vorige absoluut maken? Sonde van al die content dat weg gegooid wordt elk jaar.

  Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
  met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.