Black Adam en Stripe uit Gremlins officieel bevestigd voor Multiversus

Black Adam en Stripe uit Gremlins officieel bevestigd voor Multiversus

Warner Bros. heeft officieel bevestigd dat superheld Black Adam en de Gremlin genaamd Stripe als speelbare personages naar Multiversus komen.

Gisteren lekte de mogelijke toevoeging van de personages aan de vechtgame al uit via advertenties op het Xbox-dashboard, maar nu is het officieel bevestigd. Beide personages worden de komende maanden als onderdeel van het eerste seizoen van de game toegevoegd, al zijn er geen precieze releasedata. In het eerste seizoen worden ook Rick en Morty toegevoegd.

Verder hebben spelers ingesproken stemmen gevonden in de game voor de personages Beetlejuice en de Wicked Witch of the West, wat het waarschijnlijk maakt dat deze personages ergens in de toekomst ook naar de game komen. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Het eerste seizoen van Multiversus is gisteren gestart. Mensen kunnen voor de game een gratis en betaalde Battle Pass binnenhalen, waarmee allerlei cosmetische items voor personages ontgrendeld kunnen worden.

Multiversus is een Smash Bros.-achtige vechtgame met diverse personages uit franchises van Warner Bros. De game richt zich voornamelijk op 2v2-gevechten, maar 1v1 en een free-for-all-modus voor vier spelers is ook beschikbaar. De game is speelbaar op pc, PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox-consoles, inclusief cross-play.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Gisteren hetzelfde bericht... /nieuws/gremlin-stripe-en-superheld-black-adam-komen-naar-multiversus/

0

Aanbevolen voor jou