Bit.Trip-collectie nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Vita | Gamer.nl

Bit.Trip-collectie nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Vita | Gamer.nl

swapitems="function (a,b){return this[a]=this.splice(b,1,this[a])[0],this}">The Bit.Trip van Choice Provisions is vanaf nu beschikbaar op PlayStation 4 en Vita via de PlayStation Store. De collectie bestaat uit zes verschillende Bit.Trip-spellen.</p>

De Bit.Trip-collectie werd aangekondigd tijdens de PlayStation Experience die dit weekend plaatsvond. De games die deel uitmaken van de collectie zijn Bit.Trip Beat, Bit.Trip Void, Bit.Trip Core, Bit.Trip Runner, Bit.Trip Fate en Bit.Trip Flux. 

Daarnaast werkt Choice Provisions aan twee nieuwe spellen. De eerste is Space Dave, een spiritueel vervolg op Woah Dave. In Space Dave nemen spelers het op tegen aliens die in groepen aanvallen. Het spel bevat daarnaast eindbazen en wordt uitgebracht voor PlayStation 4 en Vita.

De tweede game is DriveDriveDrive, een racegame waarbij spelers meerdere voertuigen op verschillende banen tegelijkertijd besturen. Spelers kunnen tu en de banen wi elen, waardoor de AI de besturing van de overgebleven auto’s overneemt.

Spelers moeten tactisch nadenken wanneer ze van auto wi elen, omdat de AI-besturing opzettelijk slecht is. DriveDriveDrive bevat onder andere een online multiplayer naast een singleplayer campaign en wordt ook uitgegeven voor PlayStation 4 en Vita. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou