BioWare werkte aan first-person shooter Mass Effect | Gamer.nl

BioWare werkte aan first-person shooter Mass Effect | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Keighley deed dit in de onlangs verschenen applicatie The Final Hours of Ma Effect 3. De shooter moest volgens hem een lo taande multiplayerervaring worden binnen het Ma Effect-universum. Het doel was om de stijl van Unreal Tournament en Battlefield 1943 te combineren. De game is in totaal vier maanden in ontwikkeling geweest.

BioWare zag het idee van de multiplayershooter zitten omdat het een extra perspectief bood op de oorlog die aan de gang is binnen Ma Effect 3. Dit resulteerde uiteindelijk in een coöperatieve multiplayermodus binnen Ma Effect 3 zelf. Of Ma Effect: Team A ault officieel geannuleerd is, is niet duidelijk. The Final Hours of Ma Effect 3 is momenteel verkrijgbaar voor iPad, maar verschijnt binnen enkele dagen ook voor PC.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou