Volgens communitycoördinator Allison Berryman zijn al deze aanbiedingen nep. Uitnodigingen om mee te doen aan de testfase van de massively multiplayer onlinegame zijn alleen te verkrijgen via manieren die op SWTOR.com worden omschreven.

"We moeten jullie waarschuwen dat deze aanbiedingen vaak oplichtingspraktijken zijn, bedoeld om je geld, creditcardinformatie of identiteit te stelen", schrijft Berryman. "Hoewel we begrijpen dat jullie erg graag willen meedoen aan het testen van de game, is je veiligheid erg belangrijk en proberen om in te gaan op een dergelijk aanboed kan je echt in gevaar brengen."

Berryman voegt daar aan toe dat de verkoop van deze gametest-accounts verboden is. Zodra BioWare merkt dat een account van eigenaar is veranderd, wordt dit account permanent verwijderd. Onlangs werd bekendgemaakt dat de ontwikkelaar bijna 1,5 miljoen inschrijvingen heeft ontvangen van mensen die graag toegelaten zouden worden tot de bèta.

Star Wars: The Old Republic

Star Wars: The Old Republic is een MMORPG in de wereld van Star Wars. Het spel speelt zich ongeveer 3.500 jaar af voor de Star Wars-films. De speler heeft de keuze om als aanhanger van het Sith Empire of van The Galactic Republic te spelen. Vanuit de donkere plekken van het universum is een machtig Sith-rijk opgestaan dat de aanval op The Republic opent.