BioWare zet zich in voor het goede doel en doet dat meteen ook goed. Ze hebben namelijk een eigen fonds in het leven geroepen met de sprekende naam 'BioWare Kids Fund'. Dit fonds is bedoelt voor het Royal Alex Hospital in Edmonton, Canada. Om hun fonds alvast een financieel duwtje in de rug te geven, besloten ze een paar dingen te veilen, waaronder 2 gesigneerde exemplaren van Neverwinter Nights. Deze 2 collectors items gingen voor $1625,= en respectievelijk $1525,= over de virtuele toonbank.

Er is echter nog iets wat geveild wordt en dat is van een heel ander kaliber. Geen spel voor de PC dit keer, maar een heuze airhockeytafel die ook helemaal gesigneerd is door de crew van BioWare.Canadian game developer, BioWare Corp., is auctioning an air hockey table, autographed by the entire BioWare staff. All the proceeds collected from this sale will go to the BioWare Kids Fund at the Royal Alex Hospital in Edmonton, Alberta. For more information visit the BioWare website: http://www.bioware.com/bioware_info/news/ De airhockeytafel is hier in volle glorie te bewonderen

Maar natuurlijk kleeft hier wel een nadeel aan en dat is de prijs. Er is namelijk reeds $365,= geboden en voor de verzendkosten zul je zelf moeten opdraaien. De veiling duurt nog tot 21 juni, dus nog even flink sparen zit er ook niet echt in.