BioWare onthult details over Day One-patch voor Anthem

BioWare onthult details over Day One-patch voor Anthem

Ontwikkelaar BioWare gaat een grote hoeveelheid veranderingen aan Anthem doorbrengen door middel van een Day One-patch. Onder andere laadtijden en problemen met de camera worden opgelost.

De details van de patch zijn door een gebruiker op de Anthem-subreddit gedeeld. De verbeteringen zijn verdeeld over meerdere categorieën, die verdeeld zijn over verschillende aspecten van de game. De belangrijkste aanpassingen pakken volgens BioWare lange laadtijden, vastlopende laadschermen, challenges die niet goed geregistreerd worden, cijfers voor modifiers van wapens en gear, verscheidene crashes en verbindingsproblemen aan.

In de lijst staan voornamelijk verbeteringen genoemd die technische problemen verhelpen en de balans van de Javelins. Bekijk hieronder de volledige lijst met veranderingen.

De precieze verschijningsdatum van de Day One-patch is nog onbekend, maar om eer aan de naam te doen moet deze uiterlijk aanstaande vrijdag worden uitgebracht.

Verwacht later deze week de recensie van Anthem op Gamer.nl. Na vijftien uur spelen is het nog te vroeg voor een volledige review, maar we kunnen alvast zeggen dat er veel goed is in de nieuwe lootshooter van EA, maar dat er net zoveel mis lijkt te zijn. Lees alvast de eerste impressies van Erik in 'Onze eerste vijftien uur met Anthem'.

Anthem is beschikbaar vanaf 22 februari op pc, Xbox One en PlayStation 4

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dus mensen die via EA access spelen, spelen nog steeds een beta :) Ik dacht begrepen te hebben dat het spel in 15/16 uur uit te spelen valt... (met de diverse negatieve you tube reviews hadden ze dit ook beter gratis uit kunnen brengen net als apex...)

0

Vind ik zo mooi aan warthunder en aan warframe, ( ja gratis games, maar toch) deze games zijn in de afgelopen jaren zo veel beter geworden, dan het orgineel. Betaalde varianten weet ik niet, of heb ik geen mening meer over. WoW heb ik jaren gespeeld, vond hem er niet beter op worden, geen idee hoe het nu is.

0
test

@Floks Nix mis met gratis games toch. Warframe is super, regelmatig live dev sessies met Megan, luisteren naar de community (ok soms ook niet :) ) met bijna 100 dagen spelen op de klok blijft dat een topper

0

Aanbevolen voor jou