BioWare belooft verbeteringen voor Mass Effect-boek | Gamer.nl

BioWare belooft verbeteringen voor Mass Effect-boek | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We willen ons hierbij naar Ma Effect-fans toe verontschuldigen voor de fouten die we hebben gemaakt in het recente Ma Effect : Deception. Op dit moment zijn we bezig met aanpa ingen die zullen verschijnen in komende edities van het boek", aldus BioWares community leader Chris Priestly. "We willen alle fans bedanken voor hun pa ie en inzet met betrekking tot deze fictieve wereld. We zullen ze laten zien dat we zeker naar onze fans luisteren en dat we deze zaak serieus nemen."

Ma Effect: Deception werd eind januari uitgebracht is en is, in tegenstelling tot eerderde Ma Effect-boeken, niet geschreven door Drew Karpyshyn maar door sciencefictionschrijver William C. Dietz. Karpshyn werkte niet mee aan het recente boek omdat hij op dat moment werkte aan Star Wars: The Old Republic, de ma ively multiplayer online game van BioWare. Hij was ook verantwoordelijk voor het verhaal van de eerste twee Ma Effect-games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou