'Binnen paar maanden nieuwe info over Aliens: Colonial Marines' | Gamer.nl

'Binnen paar maanden nieuwe info over Aliens: Colonial Marines' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De shooter, die in de maak is bij Gearbox Software, werd in 2006 aangekondigd. Sega laat weten dat het bedrijf binnen een paar maanden met meer informatie komt, maar wat voor informatie er precies gegeven gaat worden is niet bekend. Sega geeft wel aan "achter de schermen hard samenwerkt met ontwikkelaar Gearbox."

Uitstel

Colonial Marines stond eerst voor 2009 gepland, maar werd toen voor onbeperkte tijd verttraagd. Aliens: Colonial Marines is gebaseerd op de Alien-filmreeks die vooral in de jaren '90 van populairtiteit genoot. In de first person shooter moeten spelers het opnemen tegen het buitenaardse gespuis. De game moet op PC, Xbox 360 en PlayStation 3 verschijnen. Gearbox werkt tevens aan het langverwachte Duke Nukem Forever.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou