Bijna een miljoen Xbox-gamertags komen weer beschikbaar | Gamer.nl

Bijna een miljoen Xbox-gamertags komen weer beschikbaar | Gamer.nl

Microsoft stelt aankomende woensdag om 20:00 uur Nederlandse tijd bijna een miljoen verlopen gamertags beschikbaar. Dat maakte het bedrijf bekend op href="http://news.xbox.com/2016/05/16/xbox-live-gamertag-release/">Xbox Wire</a>.<br></p>

De gamertags werden aangemaakt ten tijde van de release van de originele Xbox en zijn sindsdien nooit gemigreerd naar een Xbox 360-gamertag. Onder de vrijgekomen namen vallen onder andere zelfstandig naamwoorden, referenties aan popcultuur, namen van dieren, soorten voedsel en woorden gerelateerd aan de wetenschap en beroemde uitvindingen.

Om gebruikers van over de hele wereld een gelijke kans te geven worden de gamertags vanaf woensdag 20:00 uur Nederlandse tijd over een periode van 24 uur in delen vrijgegeven.

De gamertags kunnen geclaimd worden via Xbox.com, een Xbox One of de Xbox App voor Windows 10. Alleen gebruikers met een actief Xbox Gold-abonnement en die in totaal minstens een jaar Gold-lid zijn geweest komen in aanmerking voor een nieuwe gamertag.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou