Bevestigd: GTA 6 is officieel in ontwikkeling

Bevestigd: GTA 6 is officieel in ontwikkeling

De actieve ontwikkeling van Grand Theft Auto 6 is in volle gang. Dat maakte Rockstar zojuist bekend in een persbericht.

“Met de ongekende populariteit van GTAV weten we dat velen van jullie nieuwsgierig zijn naar een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie. Bij elk nieuw project dat we starten, is het ons doel om aanzienlijk te verbeteren in vergelijking met dat wat we eerder hebben afgeleverd. We zijn blij dat we nu officieel kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling voor het volgende deel in de Grand Theft Auto-serie in volle gang is,” meldde de ontwikkelaar in een persbericht.

Daarnaast ging Rockstar ook in op de nieuwe versie van GTA 5 voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X. Die komt uit op 15 maart. Op de nieuwe current-gen consoles bevatten GTA Online en GTA 5 nieuwe grafische modi met een resolutie tot 4K, tot 60 frames per seconde, texture- en draw distance-upgrades, HDR-opties en ray-tracing. Daarnaast bevat de game de technische vooruitgang die hoort bij de nieuwste consolegeneratie met snellere laadtijden, 3D-audio en platform-specifieke functies zoals geavanceerde haptic feedback.

Die versie krijgt de mogelijkheid om de GTA 5 Story Mode-proloog over te slaan zodat je meteen met Online kunt beginnen. Ook is er een gloednieuwe GTA Online Tutorial. Nieuwe GTA Online-spelers komen nu eerst bij de Career Builder om vervolgens te kunnen kiezen voor een van de vier illegale ondernemingen: Biker, Executive, Nightclub owner of Gunrunner. 

Daarnaast ontvangen nieuwe spelers een startkapitaal dat hen helpt bij het kiezen van onroerend goed, een mooie auto en de vuurkracht die nodig is om hun onderneming van de grond te krijgen. Terugkerende spelers hebben ook de optie om opnieuw te beginnen met hun personage en op elk moment gebruik te maken van de Career Builder.

Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ofcourse willen ze je zo snel mogelijk in het online gedeelte hebben :D

0
test

Ik zal het met lage verwachtingen in de gaten houden.

0

Aanbevolen voor jou