Betreed omstebeurt de website van Disciples III | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Samen met Heroes of Might and Magic en Age of Wonders behoort de Disciples-reeks tot de betere turn-based strategiespellen met een fantasy-setting. Waar Heroes en Age of Wonders uitpakten met veel vrolijke kleurtjes, was Disciples altijd een stuk grimmiger van toon. De gameplay zelf lag echter behoorlijk in het verlengde van zijn twee concurrenten.

Net als Heroes of Might and Magic al gedaan heeft, zal ook Disciples binnenkort zijn overstap maken naar de derde dimensie met Disciples III. Dit spel wordt niet meer door de oorspronkelijke ontwikkelaar gemaakt, maar door een jonge Ru ische firma die zichzelf .dat noemt. Ze hebben voor dit derde deel onder andere het gevecht ysteem flink op de schop genomen. Zo kunnen eenheden zich nu over het slagveld bewegen en vervullen de leiders een nog belangrijkere rol.

Op de onlangs gelanceerde officiële website van Disciples III kun je alvast lezen over de verschillende ra en in het spel, de magische spreuken en de historie van de wereld van het spel. De website biedt ook plaats aan toekomstige demo's en trailers.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou