Het advocatenbureau Steptoe & Johnson LLP is nu vervangen door Fried, Frank, Harris, Shriver & Jacobsen LLP. Het is de tweede keer dat Bethesda zijn advocatenteam vervangt. Tegenstander Interplay maakt sinds het begin van de rechtszaak gebruik van de diensten van advocaat Jeffrey Gersh.

Fallout Online

Bethesda en Interplay zijn al tijden aan het touwtrekken over de rechten van de MMO Fallout Online. In 2007 kocht Bethesda de rechten op de Fallout-franchise van Interplay, maar laatstgenoemde kreeg wel een licentie om een Fallout-MMO te gaan maken. Hierbij werd vastgelegd dat Interplay's project voor 4 april 2009 in volle gang moest zijn en alle financiën rond moest hebben.

Bethesda is van mening dat Interplay zich niet aan de afspraken heeft gehouden, en wil Interplay van het project afhalen. In 2009 gaf de rechter Interplay gelijk en gaf de studio toestemming verder te werken aan Fallout Online. Bethesda en Interplay zijn echter nog steeds in een strijd verwikkeld omtrent de titel. Interplay wil de game in 2012 op de markt brengen.