'Bethesda onthult Starfield-releasedatum voor eind 2022 op E3'

'Bethesda onthult Starfield-releasedatum voor eind 2022 op E3'

Microsoft en Bethesda onthullen mogelijk de releasedatum voor Starfield tijdens E3. Dat meldt Jason Schreier tijdens de Triple Click Podcast.

"Ik weet dat Starfield aanwezig is", zegt Schreier over de persconferentie van Microsoft en Bethesda. "Ze hebben ernaar gehint en ik heb het nieuws eerder gebracht. Dat is een game waar we een releasedatum voor krijgen, en ik denk dat mensen er verbaasd over zullen zijn. Het is namelijk een specifieke releasedatum voor eind volgend jaar. Ik zal de datum niet verklappen."

Ook onthult Schreier dat er momenteel één Assassin's Creed-game in ontwikkeling is, die qua omvang nog groter moet worden dan Valhalla, en zou een project van Ubisoft Sofia mogelijk zijn geannuleerd of zijn omgevormd tot Assassin's Creed-dlc. Ook zou Beyond Good & Evil 2 nog in een 'zeer vroege ontwikkelfase' zijn.

Tot slot bevestigt Schreier dat Eidos Montreal een Guardians of the Galaxy-titel laat zien tijdens Square Enix Presents. Daar voegt hij aan toe dat het waarschijnlijk geen 'servicegame' wordt, in tegenstelling tot Marvel's Avengers wel is.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Had het even verkeerd gelezen.

0
test

@hulstpower late 2022 is toch eind 2022?

0
test

@FishSt1ck las het verkeerd dacht dat ik even snel las 2020 hier vandaar. Ziek kind thuis die toen ik het las me aandacht vroeg.😂

0
test

Shit, en dan zal TES6 nog wel minimaal 2 jaar daarna zijn

0
test

@Aerofox81 Ik gok ergens in 2030

0

Aanbevolen voor jou