Bethesda gaat schatkisten The Elder Scolls: Blades herzien

Bethesda gaat schatkisten The Elder Scolls: Blades herzien

De schatkisten in The Elder Scolls: Blades worden opnieuw gebalanceerd door Bethesda. Dit geeft de ontwikkelaar aan, nadat het gratis mobiele spel sinds vorige week voor iedereen beschikbaar is.

Vorig jaar werd The Elder Scrolls: Blades aankondigd door Bethesda op de E3. In het gratis spel voor mobiel kunnen willekeurig gegenereerde kerkers worden ontdekt, kan een eigen dorp worden gebouwd en kunnen spelers hun personage trainen en uitrusting de uitrusting van hun personages aanpassen.

Vorige week maakte Bethesda bekend dat Blades nu beschikbaar is voor iedereen en kan worden gedownload op Android en iOS. Spelers hebben wel een Bethesda-account nodig om het spel, dat officieel nog niet gelanceerd is, te kunnen spelen. Bethesda gaf op Twitter aan dat het zich nu gaat richten op het verwerken van de feedback van spelers.

Ook wordt er gewerkt aan het opnieuw balanceren van de zilveren kisten in Blades. Deze schatkisten, die kunnen worden gevonden in verschillende niveau's van 'Hout' tot 'Legendarisch' en een wapen of stuk uitrusting bevatten, kosten tijd om opengemaakt te worden. Dit leidt tot veel frustratie bij spelers.

Om een schatkist te openen moet deze geselecteerd worden, waarna een timer moet aflopen tot nul. Bij de meest voorkomende schatkist duurt dit slechts vijf seconden, maar deze wachttijd loopt al snel op tot 24 uur voor de kist van Legendarische kwaliteit. Bovendien kan maar één schatkist tegelijkertijd worden opengemaakt. Op wat voor manier Bethesda de kisten gaat aanpassen is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mijn en velen andere hun grootste ergenis zijn de zilveren kisten, die drie uur is echt te lang en hoopt zich onnodig op in je inventory

0
test

Hier had ik niet echt last van. Er zijn zoveel spellen waar je moet wachten op spullen als je niet wilt betalen. Het is ook niet zo dat je iet verder kan in het spel zonder die kist.

0

Aanbevolen voor jou