Bethesda beperkt aantal mods in Fallout 4 en Skyrim op consoles | Gamer.nl

Bethesda beperkt aantal mods in Fallout 4 en Skyrim op consoles | Gamer.nl

Fallout 4 en The Elder Scrolls 5: Skyrim hebben op de PlayStation 4 en Xbox One updates ontvangen waarmee het aantal mods dat gebruikt kan worden is beperkt.

Op de Xbox One is dit beperkt tot 150 en op PlayStation 4 het aantal nog lager met in totaal 100 mods. Voorheen werd het aantal mods beperkt aan de hand van de beschikbare schijfruimte op de console. De verandering werd niet genoemd in de patch notes van de updates. Deze richt zich voornamelijk op nieuwe toevoegingen om door mods te browsen.

Ook ondersteunt Fallout 4 nu de PlayStation 4 Pro. Bethesda geeft aan dat de beperking ten goede komt aan de stabiliteit van de games en dat de beperking in de toekomst nog gewijzigd kan worden.

"We begrijpen dat het voor frustaties kan zorgen, maar net als voor velen van jullie zijn mods op consoles voor ons een nieuw proces. We werken eraan om de ervaring met de tijd te verbeteren. We zullen zowel Fallout 4 als Skyrim blijven updaten en als we in staat zijn problemen aan te pakken zullen we hier meer informatie over verschaffen in de toekomst," aldus Bethesda.

Fallout 4 en The Elder Scrolls 5: Skyrim Special Edition zijn nu uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou