Betaalde XP-boosts zijn uit Marvel's Avengers gehaald

Betaalde XP-boosts zijn uit Marvel's Avengers gehaald

De mogelijkheid om XP-boosts met echt geld aan te schaffen is uit Marvel's Avengers gehaald.

Dat heeft men via het officiële Twitter-account van de game aangekondigd. De zogenaamde Hero's Catalysts en Fragment Extractors, waarmee spelers kunnen levelen in de game, zullen niet meer met echt geld aangeboden worden en alleen nog maar in de game vrij te spelen zijn.

Crystal Dynamics en Square Enix maakten het in oktober mogelijk om Hero's Catalysts en Fragment Extractors met echt geld te kopen. Dit maakte veel spelers woedend, aangezien dat het spel deels pay-to-win maakte: de items worden immers gebruikt om sterker te worden in het spel. 

In het Twitter-bericht verontschuldigt Crystal Dynamics zich voor de keuze. De ontwikkelaar hoopt dat het verwijderen van de aankopen "de eerste stap is in het herbouwen van jullie vertrouwen in ons".

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

En terecht. Eerst de XP ophogen die nodig is om te levelen om vervolgens een tijd later XP boosters te gaan verkopen. Echt Ubisoft praktijken, mooi dat ze de wind van voren hebben gekregen en er op terugkomen.

0

dit spel was echt vanaf dag 1 al een roaring dunpster fire en al die extra olie die er weer opgegooid is wil niet echt werken

0

Aanbevolen voor jou