Bèta Ghost Recon: Future Soldier begin 2012 van start | Gamer.nl

Bèta Ghost Recon: Future Soldier begin 2012 van start | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De studio laat verder weten de feedback van spelers sowieso erg belangrijk te vinden. Het organiseert daarom iedere donderdag een zogeheten 'fresh eyes tests', waarin ze de mensen vragen van mensen die de multiplayer nog nooit hebben gespeeld. "Zij worden uitgenodigd om te kijken [naar Future Soldier] en we nemen hun feedback erg serieus."  

Ook vertelt Redstorm dat er plannen zijn sociale features in de multiplayer te stoppen, die het makkelijker moeten maken voor spelers om te pronken met hun behaalde prestaties in het spel, al wil de ontwikkelaar nog niet bekendmaken welke features precies. Afgelopen E3 werd tevens bekendgmaakt dat Future Soldier Kinect-integratie krijgt, in de vorm van stembesturing en het selecteren van wapens door commando's te geven. Future Soldier staat gepland voor een release in maart volgend jaar, op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou