Bèta Final Fantasy XIV vanaf 11 maart van start | Gamer.nl

Bèta Final Fantasy XIV vanaf 11 maart van start | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alle mensen die zich aangemeld hebben krijgen bericht of ze zijn geselecteerd voor deze bèta. Uiteindelijk worden er steeds meer mensen uitgenodigd zodat een steeds grotere groep gamers meedoet aan de gesloten bèta.

Nieuwe uitbreidingen

Square Enix kondigde vandaag ook aan dat er drie uitbreidingen komen voor de MMO Final Fantasy XI. De eerste in de reeks heet Vision of Aby ea en komt in de zomer van 2010 uit. De uitbreidingen Rise of the Zilart en Wings of the Godde zijn nodig om de nieuwste uitbreiding te kunnen spelen.

Final Fantasy XIV wordt de tweede Final Fantasy-game in het Ma ive Multiplayer Online RPG-genre. In een MMO kunnen mensen van over heel de wereld samenkomen om op avontuur te gaan of het tegen elkaar op te nemen. Het bekendste voorbeeld van een MMO is World of Warcraft.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou